Fordrukne Forfædre ?
29. marts 2018
Pilgrimsfærd til en Tom Grav
20. april 2018

Gensyn med en Hangar

I går var en rigtig Far-til-Fire-dag; sol, sommer og søndag! Og hvilken bedre måde kan man næsten tænke sig at spendere denne årets med dyb og inderlig længsel ventede første rigtige solfyldte dag… end at tage på udflugt? Dagen bød på temperaturer af hidtil uset højde (i hvert fald i år), næsten urealistisk dybblå himmel, kvidrende fjerkræ foroven… man blev jo aldeles forårskuldret! Jeg vovede mig – for første gang i månedsvis – udendørs med kameraet under armen, i selskab med en kompetent og tålmodig fotograf, og forsynet med en aftale med gamle venner.

Et rigtig, ægte vejskilt, komplet med museumsikon og det hele… det tyder på commitment, gør det! Bravo!

Jeg kørte nemlig vestenbælts*), til Tønder, på besøg på Zeppelinmuseet og verdens herligste flyhangar. Det er ikke første gang jeg er på de kanter; jeg besøgte den for næsten nøjagtig et år siden, og begik dengang et harmsitrende skingert blogindlæg (det kan man se HER) til forsvar for den stærkt nedrivningstruede, unikke flyhangar.

Og hvem skulle nu have troet det? Nogle gange virker græsrodsarbejde faktisk! Nu, knap et år senere, lader hangaren nemlig til at være reddet! Ikke blot er der allerede taget fat på renoveringen, der er såmænd også rejst et rigtigt, fint vejskilt… og når man ligefrem lader et vejskilt rejse, så er det officielt, det forpligter – så mener man det kort sagt alvorligt!

Og, for at det ikke skal være lyv – så har den vidunderlige hangar oven i hatten for nylig fået et stykke indbo, som er det smukkest tænkelige til netop dét sted… Kig med på mine seneste audio-visuelle excesser! ;-D

***

*): Jo, det kan man altså sagtens sige; Hvis der er noget, der hedder “nordenfjords”, så må der også være noget, der hedder “vestenbælts”!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.