Et Løjerligt Stednavn
19. juli 2018
Historieformidlerens Sommerferie
20. august 2018

Skæg & Ballade – Indtryk fra Tønder

Beundringsværdige læser!

I grunden er der vel denne gang slet ikke tale om et egentligt blogindlæg, al den stund der ingenting fortælles – og strengt taget er der ikke engang tale om historie… thi det er løgn og påhit alt sammen!

Denne gang fjoller vi nemlig. Der er tale om en lille “dokumentarfilm” (komplet med degne-tysk af værste skuffe), sammenklippet af optagelser fra Zeppelinmuseet i Tønder søndag 22. juli, hvor jeg & mine bedårende legekammerater i Westfront 1916 – med mægtig spas! – deltog i markeringen af hundredeåret for det britiske luftbombardement af basen (en meget spændende affære, der ligefrem har fået sin egen udstilling på Imperial War Museum i London, og som man kan læse mere om HER). Det historiske bombardement fik en noget anden udgang end den lille film her… men fantasien sætter jo som bekendt ret vide rammer ;-D) Og skønt der altså på ingen måde er tale om historiske optagelser giver det da om ikke andet et indtryk af, hvor festligt vi havde det under arrangementet!

Med denne ryggesløse og uvederhæftige lille spøg, herlige læser, går bloggen på en tiltrængt sommerferie; i de kommende uger kræver andre gøremål min opmærksomhed, men fortvivl ej; jeg vender tilbage om et par uger, frisk og revitaliseret!

Og skulle man rammes af akut historie-abstinens i mellemtiden… så kan man jo passende bruge tiden på at besøge det lille, fantastiske Zeppelinmuseum i Tønder!

Rigtig god hedebølge ;-)

3 Comments

  1. […] Det var… sjovt. Helt utroligt sjovt (præcis HVOR sjovt det var kan man få et indtryk af HER, hvis man gik glip af det foregående […]

  2. Kåre Johannessen siger:

    Mange tak ;-D

  3. Anonym siger:

    Tø hø og rigtig god ferie

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.