Zeppelinbasen i Tønder – en Hangar i Nød.

Gøngehøvdingen og Bagholdet, der Ikke Fandt Sted
7. maj 2017
Demokratiske Vikinger?
20. maj 2017

Zeppelinbasen i Tønder – en Hangar i Nød.

Tillykke, kære læser!

I denne uge er der nemlig dobbelt gevinst på blog´en; I denne uge får man (som sædvanligt) endnu en spændende og sandfærdig historie fra historien – men i tilgift får man også en chance for at bidrage til en meget akut og meget vigtig kulturhistorisk redningsaktion.

Und jer selv at se filmen til ende – og overvej så nøje, om ikke I kan bidrage med en hurtig mail i en god sags tjeneste…

På forhånd & egne & kulturhistoriens vegne:  tak!

5 Comments

 1. Kåre Johannessen siger:

  Dén ide tror jeg kan besvares med mit svar på det andet indspark ;-D Det er en glimrende idé – men jeg har ingen formel tilknytning til hverken museet eller kommunen.

 2. Bjarne Lund siger:

  Udmærket og kortfattet introduktion til et interessant kapitel i den første verdenskrig. Jeg synes, at Tønder Kommune i samarbejde med museet bør lave en handlingsplan for indsamling af det nødvendige beløb, herunder fondsansøgninger. Mon ikke mange danskere også gerne vil støtte med bidrag.

 3. Kåre Johannessen siger:

  Det anbefaler jeg selvfølgelig helhjertet. En ringe pris for at støtte et så glimrende formål!

 4. René Rasmussen siger:

  Man kan melde sig ind i Støtteforeningen for Zeppelinbasen i Tønder ved at sende en mail til foreningens kasserer på ottenberg@bbsyd.dk. Det koster 150,- kr for et års medlemskab.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.